با توجه به پايگاه اطلاع رساني شبكه اطلاعات ، الجزيره گزارش داد كه خروج برخي تجهيزات و نيروهاي آمريكايي از منطقه خليج فارس نشان مي دهد كه واشنگتن در تلاش است تا نيروهاي خود و تجهيزات نظامي را بر اساس اولويت ها ، تهديدها و فرصت ها مستقر كند. محمد آل احمد ، خبرنگار تلويزيون …
تغيير آرايش نظامي آمريكا https://maanews.ir/تغيير-آرايش-نظامي-آمريكا/ اخبار ما Fri, 02 Apr 2021 11:38:57 0000 عمومي https://maanews.ir/تغيير-آرايش-نظامي-آمريكا/ با توجه به پايگاه اطلاع رساني شبكه اطلاعات ، الجزيره گزارش داد كه خروج برخي تجهيزات و نيروهاي آمريكايي از منطقه خليج فارس نشان مي دهد كه واشنگتن در تلاش است تا نيروهاي خود و تجهيزات نظامي را بر اساس اولويت ها ، تهديدها و فرصت ها مستقر كند. محمد آل احمد ، خبرنگار تلويزيون …
الجزيره گزارش داد كه خروج برخي تجهيزات و نيروهاي آمريكايي از منطقه خليج فارس نشان مي دهد كه واشنگتن در تلاش است تا نيروهاي خود و تجهيزات نظامي را بر اساس اولويت ها ، تهديدها و فرصت ها مستقر كند.
محمد آل احمد ، خبرنگار تلويزيون الجزيره در واشنگتن ، گفت: “چالش هاي استراتژيك ايالات متحده افزايش يافته است و در نتيجه ، احتمال تغيير حضور نظامي ايالات متحده براي درگير شدن با آن افزايش يافته است.” روزنامه وال استريت ژورنال به نقل از مقامات آمريكايي اظهار داشت كه رئيس جمهور جو بايدن به پنتاگون دستور داده است كه برخي از توانايي هاي نظامي خود از جمله توپخانه پاتريوت را از منطقه خليج فارس خارج كند. اين روزنامه تأكيد كرد كه اين اقدام در زمينه تأمين نيازهاي نظامي در ساير مناطق جهان انجام شده است. سخنگوي پنتاگون در پاسخ به اين گزارش گفت وزارت به كار خود با فرماندهان ميداني براي توزيع منابع عملياتي در سراسر جهان بر اساس اولويت ها و تهديدها و استراتژي استقرار استراتژيك ادامه خواهد داد.
بنيامين فريدمن ، استاد امنيت بين الملل در دانشگاه جورج واشنگتن ، به الجزيره گفت: “به طور كلي ، من معتقدم كه دولت بايدن مي خواهد كمتر بر خاورميانه تمركز كند و نيروهاي كمتري در آنجا داشته باشد.” در واشنگتن اجماع فزاينده اي در اين باره وجود دارد و مقاله وال استريت ژورنال نيز موافق است. با اين حال ، دولت بايدن قصد خود را براي عقب نشيني نيروهاي آمريكايي از سوريه يا عراق ابراز نكرد و به عقب نشيني بيشتر نيروها از منطقه خليج فارس پايبند نبود ، بلكه فقط تعداد كمي از آنها بود. وال استريت ژورنال همچنين از عزيمت ناوهاي هواپيمابر و سيستم هاي نظارتي از منطقه خليج فارس خبر داد. اين كاهش نيروها و تجهيزات ، كه مي تواند با اقدامات ديگري همراه باشد ، بررسي خواهد شد و با گذشت زمان ، تعداد نيروهاي آمريكايي در خليج فارس كاهش مي يابد. اين روزنامه تعداد نيروهاي آمريكايي سال گذشته را در منطقه 50 هزار نفر برآورد كرد. مقامات آمريكايي همچنين فاش كردند كه در حالي كه نيروهاي نظامي و تجهيزات آمريكايي از منطقه خليج فارس كه هدف آن انتقال مسئوليت به دفاع است ، خارج مي شوند ، تيم پنتاگون چندين گزينه را براي حمايت از امنيت خليج فارس در نظر مي گيرد ، از جمله فروش سلاح هاي دفاعي. سيستم هاي هوانوردي ، آموزش و گسترش دامنه تبادل اطلاعات. نگاهي به آسيا هدف دولت باراك اوباما در حالي كه بايدن معاون رئيس جمهور بود. اگرچه اوضاع در خاورميانه مانعي براي دستيابي به اين هدف بوده است ، اما تشديد درگيري با چين اين سياست را تسريع مي كند. در همين حال ، منطقه شاهد نوعي ركود در برابر ايران و وضعيت متشنج در يمن است.